Tryghed for kunderne og dig med sikker forsendelse

18 oktober 2017
Astrid Pedersen
Tryghed for kunderne og dig med sikker forsendelse

Jeg har i en årrække drevet en lille, lokal butik, som forhandler brugskunst fra kunsthåndværkere og designere i området. Butikken er lidt af et tilløbsstykke, også fra folk fra andre byer – og for et par år siden besluttede jeg, på utallige opfordringer, at åbne en webshop, fra hvilken kunder kan bestille mine varer uden at skulle på langfart. Jeg tænkte, at jeg havde styr på det hele – betalings system og integreret regnskab og alt, hvad der hører til e-handel, kørte som det skulle. Men så begyndte jeg at få utilfredse tilbagemeldinger fra kunderne, som oplevede, at de pakker, jeg omhyggeligt havde pakket, frankeret og afsendt, enten slet ikke nåede frem, var voldsomt forsinkede, eller var blevet behandlet så dårligt, at indholdet var beskadiget.

Vær kræsen med dit fragtfirma

Derfor skal mit bedste råd til den nystartede webshop indehaver være: Vælg dit fragtfirma eller din pakke distributør med omhu. Det kan sagtens betale sig at bruge noget tid på at undersøge markedet. Jeg bruger selv pakke.dk, og de lever op til alle de krav, jeg har til et fragtfirma: Gennemsigtige priser, professionel håndtering, og korte leveringstider. Derudover tilbyder de detaljere tracking gennem en brugervenlig app, så man aldrig mister sporet af pakken! Læs mere om det på pakke.dk/pakke-forsendelse

 

Flere Nyheder