Tag på vinsmagning og få en hyggelig oplevelse!

13 august 2020
Anne-Mette Hansen

Vin er elsket af rigtige mange. Men selv hvis man ikke er den helt store vinnyder, så er det stadig en oplevelse værd at tage på vinsmagning. Til en vinsmagning kan man nemlig opdage nye vine fra hele verden, som man måske slet ikke vidste, at man kunne lide. Desuden er det også bare en social og hyggelig oplevelse, som man kan nyde med venner, veninder, kæreste, familie eller kollegaer. 

Leder I efter et godt vinsmagning firma i København? Så se med i artiklen her! Og opdag en af de skønneste vinbarer i København.

Derfor skal du tage på vinsmagning

Der findes et væld af forskellige steder i København, hvor du kan komme på vinsmagning. Selvom oplevelserne ikke er ens, byder de ofte på:

– Forskellige vine (rød, hvid, rosé)

– Vine fra hele verden (Italien, Chile, Sydafrika, Spanien osv.)

– Levende og informative fortællinger om vinene og hvad de passer godt til

– Nogle snacks der passer godt til vinene

Prøv denne eksklusive vinsmagningsoplevelse i København

Hos Vinværten i Gothersgade i København kan du komme på en eksklusiv vinsmagning. I skal være mindst to personer. Hvis I er 10-60 personer, kan I få et rum helt for jer selv. Vinsmagningerne inkluderer enten 6,8 eller 10 vine. I kan også få sammensat en special vinsmagning skræddersyet til netop jer. Til vinene får I lidt lækre hapsere, som kokken har udvalgt til vinene. 

Hvis I vil nyde endnu mere godt til vin, kan I hos Vinværten også bestille tapasanretninger til jeres vinsmagning. 

En vinsmagning hos Vinværten er altid en oplevelse udover det sædvanlige. Vinmenuen er specielt sammensat til netop jer, og de dygtige vinværter fortæller jer udførligt om alle vinene og hvad de passer godt sammen med.

Vil I vide mere om dette vinsmagning firma i København? På deres hjemmeside kan I læse mere om de forskellige vinsmagninger og booke jeres næste oplevelsesrige besøg hos Vinværten i Gothersgade.

Flere Nyheder