Organiser børneværelset med smarte Aykasa foldekasser

24 november 2020
Anne-Mette Hansen

Roder børneværelset bare lige en smule? Måske har alt legetøjet også fundet ind i stuen? Det er skønt at kunne skabe lidt orden i al rodet. Men hvad er den bedste opbevaringsløsning? Som både er funktionel, men som også ser smart ud i stuen eller på børneværelset? Læs med her, og få gode råd til opbevaring af legetøj.

5 tips til opbevaring af legetøj

Hvordan opbevarer du bedst dine børns legetøj? Få fem gode råd her:

1. Kasser eller kurve

Det er nogle af de mest populære valg. Kasser eller kurve kan nemt stilles ind i en reol eller stå på gulvet for sig selv.

2. Stableløsninger 

Hvis kasserne og kurvene ikke lige passer ind i en reol, er det ideelt at vælge en løsning, der kan stables. På den måde fylder det ikke for meget, og du kan bruge højden i rummet.

3. Funktionel opbevaring 

Det skal være funktionelt. Og det kan være meget forskelligt, hvad der er mest praktisk. Det kommer ofte an på rummets størrelse og hvor meget legetøj, der skal opbevares. Har du f.eks. behov for at stille kasserne væk igen? Transportere dem? Så skal du se nærmere på de smarte Aykasa foldekasser.

4. Dekorative opbevaring 

Din opbevaringsløsning må også gerne være pæn at se på. Det er ideelt, hvis du kan finde kasser eller kurve i smarte farver, der passer ind på børneværelset.

5. Simpel opbevaring

Det skal også være simpelt. Ikke for mange dikkedarer med at samle, skille af eller stable. 

Find legetøjsopbevaring billigt online

Hvor køber du billig legetøjsopbevaring? Du kan finde mange gode muligheder online. Det er bare med at søge, og så bliver du præsenteret af en hel masse relevante resultater. Sorter gerne lidt i dem og kig på flere muligheder for inspiration. Hvem ved, måske opdager du en løsning, du slet ikke selv havde tænkt på! 

Flere Nyheder