Lækre og familievenlige måltidskasser – find dem online

10 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Kæmper du med at få hverdagen til at hænge sammen tidsmæssigt? Så bør du sløjfe de mange timers arbejde i køkkenet hver aften til fordel for et abonnement på en af de mange nemme måltidskasser som findes her i 2022.

Hvilken type måltidskasse skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge familiens måltidskasse er der mange forskellige muligheder på markedet.

Der findes et væld af forskellige måltidskasse løsninger som hver især retter sig mod forskellige behov. Det er for eksempel muligt at abonnere på en måltidskasse som ikke indeholder allergener så som mejeriprodukter, nødder eller gluten. Du kan få måltidskasser som kun indeholder veganske eller vegetariske råvarer.

Der findes måltidskasser helt uden okse eller svinekød, hvor proteinet fortrinsvis stammer fra fisk, fjerkræ eller bælgfrugter. Visse måltidskasser er sammensat for at imødegå bestemte kure eller diæter, for eksempel 5-2 kuren, Low FodMap, Atkins kuren eller lignende. Og endelig er der de måltidskasser som præsenterer varierede måltider som hele familien kan lide, og som derfor er særligt velegnede til børnefamilien.

image

Få familiens måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

En sådan måltidskasse løsning finder du hos Kokkens Hverdagsmad. Kokkens Hverdagsmad er leveringsdygtig i to forskellige måltidskasser, nemlig Kokkens Familiekasse og Kokkens Grønne Kasse.

Den første indeholder såvel kødvarer som grøntsager og andet tilbehør i top kvalitet, mens sidst nævnte udelukkende indeholder vegetariske produkter så som bladgrønt, rodfrugter, løg, bælgfrugter og bønner.

Det er muligt at fremstille lækre og velsmagende måltider hver eneste dag med hjælpe fra Kokkens Hverdagsmad. Du får nemlig både opskrift og læsevenlige anvisninger med i kassen, lige som meget af tilbehøret er fremstillet på forhånd. Og uanset hvilken af de to måltidskasser du vælger kan du være sikker på at hele familien er med på idéen.

Du kan læse mere om Kokkens Hverdagsmad, og bestille familiens måltidskasse online via hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk.

Flere Nyheder