Lækker poledance / mandestrip fra poledancer.dk

27 juli 2017
Astrid Pedersen
Lækker poledance / mandestrip fra poledancer.dk

Den helt store udfordring ved at holde en fest for sine veninder – det være sig en polterabend, en julefrokost, eller måske en single fest – er at finde på den helt rigtige underholdning til aftenen. Hvis du går og overvejer at hyre en mandestripper, men er lidt usikker på, om det mon vil falde i god jord, bør du kigge på poledancer.dk og få inspiration til en anderledes og sjov mandestrip opvisning, som nok skal vække lykke og begejstring blandt det kvindelige publikum.

Selv om eksotisk poledance i årtier har været forbeholdt kvindelige strippere på barer og strip klubber, er mandlig poledance ved at vinde indpas som fast bestanddel af et mandestrip show. Og det er ikke uden grund.

Med balletdanserens ynde, yogiens smidighed og elite gymnastens råstyrke betvinger poledanceren den forkromede stang – og man skal være ualmindeligt kold for ikke at lade sig imponere af den selvbeherskelse, kontrol og udholdenhed, der ligger til grund for udførelse af de mange svære akrobatiske øvelser. Når du hyrer en mandlig stripper, som samtidig er poledancer, er du garanteret en atlet – og ikke en plattenslager, som bare smider tøjet for penge.

Poledancer.dk kombinerer den maskuline poledance med en flirtende mimik og et udtryk, som spiller på den erotiske sensualitet, der opstår i mødet mellem de to køn. Helt uden berøring kan en mandlig poledancer få det til at gyse i det kvindelige publikum – på den helt rigtige måde. Den dygtige poledancer / mandestripper kan tilrettelægge en koreografi, som kombinerer de æggende dansetrin med de gymnastiske øvelser på den blankpolerede pole. I øvelsen fremtræder de maskuline træk med al deres styrke og råhed i kraft af veludviklede muskler – i en fuld poledance bliver hele kroppen brugt, og al fysisk styrke opbudt.

Kig ind på poledancer.dk og få inspiration til underholdningen til din næste fest!

Flere Nyheder