Lækker massage for dit daglige velvære

04 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du igennem en længere periode har belastet dig selv mentalt og fysisk risikerer du at din krop siger fra. Her er det meget vigtigt at lytte efter kroppens signaler.

Hvis du blot ignorerer din krops advarsler, og gang på gang overskrider dens grænser, risikerer du at udvikle kronisk stress. Her er der tale om en meget farlig tilstand som kan have alvorlige konsekvenser.

Stress kan forårsage ubodelig skade på din krop såvel som på dine kognitive evner og mentale helbred. Og derfor er det en rigtig god idé med jævne mellemrum at slå bremserne i og give dig selv den opmærksomhed og pleje du behøver.

Giv kroppen og sindet en pause med massage

Til dette formål er massage oplagt. Med massage kan du så at sige nulstille kroppen og dermed komme tilbage til en mere harmonisk tilstand.

Når du giver kroppen lov til at slappe af i en halv til en hel times tid – eller måske endda halvanden til to timer – mens massøren ælter dig godt igennem, giver du kroppen mulighed for at slappe af og skabe balance i sit system.

image

Det sympatiske nervesystem får en pause, og diverse vigtige funktioner som hidrører fra fordøjelsen, søvnreguleringen og andre funktioner som har været trængt i baggrunden i den stressede periode får atter lov at komme på arbejde.

Samtidig udskilles ”feel good” hormoner og signal stoffer så som dopamin, endorfiner, serotonin og oxytocin på naturligvis og løfter dit humør adskillige grader mens du slapper af på briksen. På den måde kan du altså modvirke udvikling af kronisk stress mens du får løsnet op for dine spændinger. Og efter blot få behandlinger vil du opleve en mærkbar bedring.

Få den bedste massage i Vamdrup

Hvis du er bosiddende i Vamdrup eller omegn kan du altid booke en tid til en professionel massage hos Tik Saras Massage – læs mere på tiksarasmassage.dk

Flere Nyheder