Husk GLS pakkelabel når du skal sende en pakke

07 september 2021
Astrid Pedersen

Når du skal sende en pakke via GLS, er det vigtigt, at du vælger den rette løsning, så du ikke bestiller services, du ikke bruger.

Forsendelse af pakker med GLS – nemt og bekvemt

Hvis du er i tvivl om hvilken GLS forsendelses løsning du skal vælge har købpakkelabel.dk gjort det nemt for dig.

Du kan på købpakkelabel.dk både finde din nærmeste GLS pakkeshop og bestille din forsendelse med GLS online. Du får dit GLS pakkelabel til udprintning med det samme. Og så er det bare at indlevere din pakke til forsendelse på et af de mange GLS indleveringssteder.

Send din GLS pakke med hjælp fra købpakkelabel.dk

Det eneste du skal gøre er at indtaste forsendelsens data i formularen på siden. Du skal indtaste pakkens mål og vægt samt modtagerens adresse.

På baggrund af disse oplysninger vil den smarte pris beregner præsentere dig for en række GLS produkter som du selv kan vælge imellem. Når du har fundet den forsendelses metode som passer dig bedst kan du bestille din forsendelse online.

Efter du har betalt fragt omkostningerne får du dit GLS pakkelabel til udprintning. Dette pakkelabel skal klæbes fast på din pakke. Du skal sørge for ikke at overdække tal, stregkoder eller QR koder. Disse skal nemlig bruges i forbindelse med scanning af pakken.

På den måde kan du sikre at din pakke når trygt og sikkert frem. Og du vil samtidig kunne spore din pakke på hele dens rejse fra GLS pakkeshop til modtager.

Når du har fastgjort dit pakkelabel til pakken skal denne blot indleveres til forsendelse i den nærmeste GLS pakkeshop. Denne kan du også finde via købpakkelabel.dk. Indtast blot dit postnummer, eller søg på et kort. Så vil du hurtigt kunne finde en liste af GLS pakkeshops i nærheden af dig.

Du kan finde din lokale GLS pakkeshop, og bestille dit pakkelabel GLS online via købpakkelabel.dk.

Flere Nyheder