Find den helt ringe forlovelsesring

20 maj 2020
Lotte Hindsberg

At blive forlovet med den man elsker og høre hende sige ja til ens frieri hører afgjort til en af livets højdepunkter og derfor skal det også være den helt rigtige ring der bliver valgt. Nogle vælger at det kun er kvinden der skal have en forlovelsesring, andre mener at der skal vælges 2 forlovelsesringe, en til hver. Hvilken en af løsningerne er helt op til jer. Det er muligt at få ringe i hvilke som helst materiale, sølv, gulv, platin. Det er også helt op til jer om der skal være en eller flere stene i ringen. Det er også muligt at få indgraveret dato i ringen. Der skal i forvente en ekstra dags leveringstid.

Hvilken størrelse skal i vælge

Nu er hænder og fingre jo ikke ens, heller ikke indenfor det samme køn. Derfor er det en god ide at vide størrelsen på ringen i skal købe, så i ikke skal ind og bytte den. Hvis i kigger på forlovelsesringe på internettet vil i kunne finde en vejledning til hvordan i finder den rigtige størrelse. Hvis i måler jeres fingre derhjemme er det vigtigt at i tager forbehold for at jeres fingres størrelse afhænger af hvornår på dagen i måler. Hvis i har planer om at ringene skal graveres, er det en god ide at få en guldsmed til at måle jeres fingres størrelse, da ringen ikke kan byttes eller laves større eller mindre.

Forlovelsesring med sten i

Hvis i vælger at der skal en eller flere stene i ringen er det muligt på et senere tidspunkt at vælge at lave stenen om og få en større diamant i. Det kan være fordi pengene lige nu er små eller også fordi moden og ens smag ændre sig og derfor ændre ens smag for smykker, herunder ens ringe sig også.

Flere Nyheder