Få styr på momsregnskabet – hyr en dygtig revisor fra Bogholderkompagniet

28 juli 2017
admin
Få styr på momsregnskabet – hyr en dygtig revisor fra Bogholderkompagniet

Har du brug for en dygtig revisor til dit momsregnskab? Hos Bogholderkompagniet.dk har de nogle af landets bedste revisorer ansat, som sidder klar til at hjælpe dig med at holde styr på regnskaberne i din virksomhed og sørge for, at du får betalt skat og moms til tiden. Undgå besværet med selv at sidde og gennemgå regnskaber og lad i stedet en erfaren revisor ordne dine regnskaber. Så er du også helt sikker på, at det bliver korrekt udført. Hos Bogholderkompagniet.dk løser det veluddannede og erfarne personale alle opgaver til din fulde tilfredshed til konkurrencedygtige priser.

’Det lille regnskab’ – skræddersyet pakke til små virksomheder

Hos Bogholderkompagniet imødekommer de kundernes behov for hjælp og rådgivning, så små såvel som store virksomheder får netop den skræddersyede løsning, de har brug for. 80 % af kunderne hos Bogholderkompagniet er mindre virksomheder, og Bogholderkompagniet har derfor lavet en pakke, de kalder ’Det lille regnskab’, som omfatter alt, hvad mindre virksomheder har behov for i forhold til momsrapportering, kvartalsvis bogføring, årsrapport og selvangivelse. Pakken fås til en favorabel pris og passer perfekt til små firmaer og iværksættere. Bogholderkompagniet tilbyder selvfølgelig også hjælp til momsregnskab og økonomistyring i større virksomheder, og har du brug for vejledning i forbindelse med valg af økonomisystemer, så er Bogholderkompagniet en meget kompetent rådgiver.

Få topprofessionel service og rådgivning uanset hvor du bor

Bogholderkompagniet er en landsdækkende virksomhed, der blev etableret i 2001, så du kan nemt kontakte dem, uanset hvor i landet du bor. Har du brug for en revisor Tåstrup, Roskilde, Odense eller Kolding, så finder du lokalafdelinger af Bogholderkompagniet i disse byer, men firmaets revisorer kører også gerne ud til din virksomhed og løser opgaver. Med Bogholderkompagniet som sparringspartner er du sikker på, at der altid er styr på dine regnskaber, og at du får betalt moms til tiden, og du kan altid på topprofessionel sparring og rådgivning fra et dygtigt og erfarent personale.

Flere Nyheder