Få livet tilbage med en alkoholbehandling

01 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

I Danmark er alkoholisme et stort problem. I hundredtusindvis af danskere lever med et skadeligt og problematisk forbrug af alkohol. Hvis du ikke ønsker at være en del af denne statistik kan du søge hjælp hos en behandlingscenter.

Er jeg alkoholiker?

Hvis du føler at du er nødt til at stille spørgsmålstegn ved dit forbrug af alkohol er der al mulig godt grund til at søge hjælp. Det er nemlig et tegn på at du for det første har et problem, og for det andet kan have brug for professionel assistance til at komme af med det.

Samtidig er det et godt tegn at du er i stand til at foretage en vurdering af din situation. Det betyder nemlig at alt håb ikke er ude – og at du med den rette hjælp vil være i stand til at vende skuden.

alkoholbehandling

Det er dog vigtigt at du handler hurtigt. Hvis du rent faktisk befinder dig midt i, eller er på vej ud i, et alkoholmisbrug, er det nemlig kun et spørgsmål om tid førend du ikke længere er i stand til at tænke så klart.

Din afhængighed vil begynde at spille dig et puds. Og på et tidspunkt vil du slet ikke have den mentale og kognitive kapacitet til at erkende at du har et problem.

Derfor bør du, al den stund du er kommet til denne erkendelse, så hurtigt som muligt tage kontakt til dit nærmeste misbrugscenter. Her vil du kunne få den rette hjælp til alle trin i afvænningen, lige fra den indledende afrusning over intensiv ugelang terapi til opfølgende møder efter selve behandlings forløbets afslutning.

Du vil have rigtig gode chancer for at få dit liv på ret køl igen, og for at kunne bygge en tilværelse op uden alkohol og misbrug. Og du vil skåne dine nærmeste omgivelser, for eksempel dine venner og din familie, for yderligere sorg og bekymring.

Du kan få tilbud om effektiv alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien – læs mere på behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling.

Flere Nyheder