Få hjælp fra en headhunter, når de vigtige ressourcer skal rekrutteres

22 juli 2018
Astrid Pedersen
image

Er du træt af at skulle sætte mandetimer, ressourcer og tid af til rekruttering af nye medarbejdere, hver gang en eller flere medarbejdere vælger at søge nye udfordringer? Frygter du den dag, du er nødt til at oprette nye stillinger, fordi virksomheden skal vækste – og du ikke har den fjerneste idé om, hvorledes man griber opgaven an? Er du usikker på, hvilke profiler, du egentlig har brug for til de nye arbejdsområder – hvad skal din nye nøglemedarbejder kunne, hvilke erfaringer skal han eller hun have, og hvor lang en uddannelse er påkrævet for at kunne udfylde stillingen og varetage de arbejdsopgaver, som er indeholdt i denne? Og sidst, men ikke mindst: Hvordan får man fat på disse dygtige medarbejdere i en tid, hvor der er knaphed på de gode og stærke ressourcer og kompetencer?

Din headhunter kan hjælpe dig med den svære rekruttering

Hvis du kan nikke genkendende til blot noget af ovenstående, er det helt sikkert en god idé for dig at søge vejledning og rådgivning hos en professionel headhunter. Det kan nemlig ende grueligt galt, hvis du selv kaster dig ud i rekrutterings processen, når det drejer sig om specialiserede medarbejdere til højt profilerede stillinger – for eksempel som leder, forsker IT ekspert eller udvikler.

Er din viden på området ikke tilstrækkelig stor, vil du kunne risikere at komme for skade at ansætte en helt forkert kandidat uden de nødvendige kompetencer eller den fornødne erfaring – til stor fortrydelse for begge parter. Med en dygtig headhunter har du en sparring partner, som kan hjælpe dig med dels at finde de helt rigtige kandidater, dels at få dem lokket ind i din fold. Og på denne måde kan du komme et skarpt skridt foran dine konkurrenter i jagten på markedsandelene.

Bliv klogere på headhunting, og find en professionel headhunter, på https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx 

Flere Nyheder