Få en kanon aften med en mandlig stripper

26 juli 2017
Astrid Pedersen
Få en kanon aften med en mandlig stripper

Hvis du går og overvejer, om du skal hyre en mandestripper til din venindes polterabend, din næste komsammen for single pigerne eller måske til firmafesten – så bør du faktisk blot være opmærksom på, om du hyrer den rigtige mandestripper og ikke bare en halv lummer type, som smider tøjet for penge.

Med en professionel mandlig stripper har du nemlig garanti for en succes oplevelse. Mandestrip er andet og mere end blot nøgenhed – det er flirt, rollespil, god humor og flirt. Og hvem kunne dog ikke bruge mere af den slags som afveksling til en gråmeleret hverdag, hvor al ting går op i arbejde, opvask og børne pasning!

I den vestlige verden har vi fuld ligestilling – og det har sine fordele og ulemper. Kvinderne er økonomisk uafhængige af mænd, og det er en god ting. Men det er, som om vi har glemt spillet mellem kønnene og den lille flirt, som får blodet til at bruse lidt i årerne og gør os røde i kinderne og blanke i øjnene. Hvis vi skal genopdage den lille forskel, bør vi engang i mellem hengive os til en pirrende opvisning i kropslighed, sensualitet og passion. Dette kan for kvindernes vedkommende sagtens indfries med et flot mandestrip show eller en poledance opvisning med en veltrænet mandlig stripper. Når du vælger at hyre din mandestripper eller mandlige poledancer via poledancer.dk, får du garanti for en morsom og mindeværdig aften med flirt, rollespil, og leg med sensualiteten. Den erfarne mandestripper ved hvordan man går lige til grænsen uden at overskride den. Han har øje for, om de tilstedeværende har en god oplevelse. Ingen skal føle sig krænket på deres blufærdighed eller trådt over tæerne. Dette er en svær balance gang, som den rutinerede mandestripper bør mestre i lige så høj grad som han mestrer sine sensuelle dansetrin.

Flere Nyheder