Du kan sagtens sætte nye døre i en ældre bolig

20 november 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Drømmer du om at få nye døre i din ældre bolig, er du måske i tvivl om, om det overhovedet er en mulighed. For kan nye døre passe til den stemning, der er i din bolig? Det er jo ærgerligt, hvis du ødelægger det hyggelige og stemningsfyldte look, som du nænsomt har værnet om ved at sætte helt nye døre ind i din bolig. 

Heldigvis kan du dog sagtens sætte nye døre ind i en ældre bolig uden at ødelægge looket i den. Du skal bare sørge for at vælge de rette. Der findes nemlig masser af døre, der ligner ældre døre. Dermed kan du altså få alle de fordele, der er ved en ny dør, samtidig med at du bevarer looket i din bolig. 

Et godt sted for dig at se efter indvendige døre til en ældre bolig er på online-doere.dk. De har et meget stort udvalg af døre, der passer til ældre boliger. For eksempel kan du både finde franske døre og fyrretræsdøre med Dannebrog mønster præget i træet. Har du dannebrogsvinduer, vil det jo være den oplagte dør for dig at vælge. 

image

Det skal du tænke over, når du vælger nye døre til din ældre bolig 

Når du skal vælge en ny dør til din ældre bolig, skal du selvfølgelig først og fremmest tænke over, hvad der kommer til at give mening i forhold til din hverdag. Hvordan bruger du den dør, der er nu? Og hvordan vil du bruge den nye dør? Måske vil du gerne have en ny dør, fordi den nuværende ikke passer til dine behov. 

Derudover bør du selvfølgelig overveje, om det skal være en fransk dør eller en massiv dør. Den franske dør passer for eksempel godt i en murermestervilla, hvor der højst sandsynligt har været en fransk dør i forvejen, mens den massive dør vil passe mange andre steder. 

Flere Nyheder