Cool og trendy Segboards af høj kvalitet til favorable priser

27 august 2017
admin
Cool og trendy Segboards af høj kvalitet til favorable priser

Leder du efter et nyt Segboard til en god pris? Så finder du et smart og sejt udvalg hos Segboards.nu, som er Danmarks førende forhandler. Fordelene ved at handle her er, at alle Segboards er kvalitetsgodkendte, og du for meget for pengene. Derudover kan du få professionel vejledning vedrørende dit valg af Segboard fra dygtige eksperter, som yder topprofessionel kundeservice. Fordelen ved at handle online er, at du kan bestille dit Segboard, når det passer dig, og du får det tilsendt allerede næste dag. Handler du for mere end 300 kr., er fragten gratis.

Segboards til nybegyndere og øvede

Segboards fås i tre forskellige størrelser, og 1.0 modellen egner sig især godt til nybegyndere, fordi den er nemmest at styre. I sortimentet kan du f.eks. vælge 1.0 modeller i pink, orange eller guldfarvet krom, og disse flotte designs skal nok vække opmærksomhed i gadebilledet. Vil du gerne have en af de mere avancerede modeller, som også kan køre i ujævnt terræn, så kan du f.eks. vælge 2.0 modellen Flammen i et cool rødt og sort design, eller du kan vælge Next Segboard Generation, som er 3.0 modellen, der også har indbyggede musikhøjtalere. Uanset hvilken model du vælger, så kan du være sikker på, at Segboardet er af rigtig god kvalitet og holder i lang tid.

God manual og guide

På hjemmesiden finder du en manual og guide, hvis du har brug for vejledning til, hvordan du bruger dit Segboard, og hvordan du vedligeholder det. Det er en fordel at læse disse information – især hvis du er nybegynder, for så for du det allerbedste ud af at have købt et Segboard. Et Segboard er en miljøvenlig måde at transportere sig selv omkring på, for det udleder ingen CO2 og forurener ikke, så når du vælge et Segboard som transportmiddel, er du samtidig miljøbevidst. Men et Segboard er først og fremmest sjovt at køre på, og det er en fleksibel måde at komme omkring på f.eks. til og fra arbejde.

Flere Nyheder