5 tips til at renovering af badeværelse i Rebild

06 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Badeværelsesrenovering er en skøn ting, men det er også en større omgang at gå i gang med. I hvert fald hvis du vil gøre det hele selv. Tit og ofte bliver det for stor en mundfuld. Så hvorfor ikke bare starte med at hyre professionelle til at hjælpe med arbejdet?

 

Renovering af badeværelse i Rebild

Holder du til i det jyske omkring Rebild? Her finder du faktisk mange håndværker- og murerfirmaer, der kan hjælpe dig godt videre med at renovere dit badeværelse. Men hvilket firma skal du vælge? 

Når du vælger håndværkerfirma til at renovere dit badeværelse, er der flere ting, du skal tænke over. Det er alt fra udførsel og pris til tidshorisont og materialer. Det kan derfor være en god idé at sammenligne flere firmaer til din renovering af badeværelse i Rebild. 

 

5 tips til din fornyelse af badeværelset

Fornyelse eller renovering af badeværelset? Hvad skal du tænke over i din planlægning? Her kommer 5 gode tips til, hvordan du kommer bedst i mål med renoveringen. 

1. Totalrenovering eller mindre opdateringer?

Er du flyttet i en ny bolig, hvor badeværelset slet ikke lever op til dine forventninger, giver det god mening at renovere det fuldstændig. Men hvis du ikke lige har budgettet til det, kan det også være fornuftigt at gøre badeværelset brugbart med små justeringer og opdateringer. F.eks. nye fliser eller et nyt bademiljø.

2. Rummets stil?

Skal det være meget klassisk eller super moderne og stilrent?

3. Materialer?

Valget af disse kommer meget an på, hvilken stil du ønsker at skabe og hvilket budget du har.

4. Gør det selv eller håndværkerfirma?

At gøre det selv er en god mulighed, hvis du er fiks på fingrene og gerne vil spare penge. Hvis ikke, er det bedst at vælge professionelle fagfolk, så du får det bedste resultat.

5. Budget?

Hvor meget kan du bruge? Og hvor meget vil du gerne bruge? Læg et realistisk budget. Måske er du nødt til at gå på kompromis med materialevalg, hvis du skal nå helt i mål med en totalrenovering.

Flere Nyheder